Autoconsum. Modalitats i tràmits de connexió a la Xarxa de Distribució

Dates i horaris
28 de novembre de 2024
De 10 a 12 h.
Tipus
Presencial
Durada
2 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365 (Barcelona)
08009
BARCELONA

Organitzat per

Objectius

Amb la constant evolució del marc normatiu i les creixents demandes de sostenibilitat, és imperatiu comprendre les diverses modalitats d'autoconsum disponibles, així com els procediments de tramitació necessaris per a la connexió a la xarxa de distribució i l'adaptació dels contractes a les diferents modalitats d'autoconsum.

 

Aquesta jornada ofereix una oportunitat única per obtenir coneixements actualitzats, compartir experiències amb altres professionals del sector i aclarir conceptes per a la implementació efectiva de projectes d'autoconsum.

Programa

  • Dades Autoconsum a Catalunya
  • Marc legal
  • Tramitació de l'Accés i Connexió a la xarxa
  • Tramitació de l'adaptació dels contractes d'autoconsum
  • Torn obert de dubtes o consultes

Impartit per

Angel Ródenas, responsable Disseny i Permisos Catalunya

J. Agustí, Responsable de la Gestió d'Operacions Comercials

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió pots contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.