Concert de Nadal 2023

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
15 de desembre de 2023
20.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
Bas铆lica de Santa Maria del Mar
Pla莽a de Santa Maria, 1 o carrer de Santa Maria (prioritaria per a persones amb mobilitat reduida)
08003
BARCELONA
EBCN TV
EBCN TV

Organitzat per

ENGINYERS BCN

Programa

El fred comença, els llums de Nadal s’il·luminen i, des del Col·legi, anunciem el concert de Nadal a la basílica de Santa Maria del Mar.

 

Si encara no hi heu anat mai, us podeu imaginar la grandesa de l’escena. Col·legiats i acompanyants es resguarden del clima hivernal dins les parets de la imponent basílica i gaudeixen de la música que omple cadascun dels racons del lloc sagrat, creant un so difícil de comparar.

 

Enguany, el concert anirà a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona, que sumen a la tradició la seva experiència històrica. La banda es trasllada de l’Auditori de Barcelona, el seu lloc de residència habitual, per oferir-vos una selecció de música i nadales que no deixarà indiferent ningú.

 

La recaptació que s'obtingui amb el concert anirà destinat a La Marató de TV3 d'enguany.

Observacions

IMPORTANT
Les entrades es poden adquirir pel web del Col·legi, l'import és de 3 € cada entrada (IVA inclòs), que aniran destinats a La Marató de TV3.

Se'n poden demanar un màxim de quatre.

 

Accés a la Basílica

Al concert es podrà accedir per la porta principal situada a la Plaça de Santa Maria i també per l'entrada situada al Carrer de Santa Maria, davant el Fossar de les Moreres (entrada prioritària per a persones amb mobilitat reduïda).

This site is registered on wpml.org as a development site.