Curs de Per铆cia Judicial

Dates i horaris
18 i 25 de setembre de 2024
De 16 a 20 h
Tipus
En l铆nia
Durada
8 hores

Organitzat per

Objectius

L'objecte d'aquest curs, que és eminentment pràctic, és donar les pautes als tècnics en construcció per intervenir com a pèrits amb competència i rigor.

 

  • Perit judicial és aquella persona que, essent experta en una matèria determinada, il·lustra al Magistrat en aquesta matèria, en la que el Magistrat no és un expert. D'aquesta forma, un perit judicial pot ser, per exemple, un enginyer civil, un arquitecte tècnic, etc, si el procés judicial està relacional amb aquest àmbit.

Impartit per

ProfessorFélix Ruiz Gorrindo, Doctor Enginyer Civil, Arquitecte Tècnic (Building Engineer) i Enginyer d'Obres Públiques. Professor a col·legis professionals, universitat i diputacions; perit judicial; tècnic de l’administració local 

Drets d'inscripci贸

Us informem que el Col·legi és entitat integrant de la Mesa de les Enginyeries Tècniques i Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC), per tant, podreu gaudir del preu de Col·legiat/da. En aquest cas en el moment de fer la inscripció haureu d'indicar que pertanyeu al Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i presentar un justificant o comprovant de col·legiació. 

Observacions

Pots formalitzar la teva inscripció clicant aquí. 

  • Es proporcionarà documentació
  • Les sessions quedaran gravades a disposició dels alumnes per un període de tres setmanes
  • El curs s'oferirà a través de la plataforma ZOOM
This site is registered on wpml.org as a development site.