Modificacions d’Instal路lacions de Connexi贸 d’Autoconsum

Dates i horaris
28 d'octubre de 2024
De 10 a 12 h.
Tipus
Presencial
Durada
2 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col路legi
Consell de Cent, 365 (Barcelona)
08009
BARCELONA

Organitzat per

Objectius

La nova instrucció tècnica DGI 12/2023, per la qual s'estableixen les condicions i el procediment a seguir, en matèria de seguretat industrial, per posar en servei les instal·lacions d'autoconsum fotovoltaiques que s'acullin al règim de compensació d'excedents en baixa tensió, defineix que l'empresa distribuïdora podrà denegar la connexió si en el moment de la posada en marxa de la instal·lació d'autoconsum, es constaren situacions de risc en la instal·lació (inclosos els establerts a la instrucció).

 

Aquesta jornada ofereix una oportunitat única per obtenir coneixements actualitzats, compartir experiències amb altres professionals del sector i presentar les modificacions necessàries establertes a la instrucció per poder connectar un autoconsum a Catalunya.

Programa

  • Tipus d'instal·lacions de generació o normativa aplicable. 
  • Requisits per realitzar inspecció prèvia o comprovació de posada en marxa.
  • Tipus d'esquemes d'instal·lacions d'autoconsum i les seves adaptacions. 

Impartit per

J.C. Fernández, Responsable Inspeccions i Recuperació d'Energia a Catalunya.

E. Bosacoma, Tècnic Gestor Incidències de la Mesura. 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió pots contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.