M貌dul 2 – Electrificaci贸 del Transport i Projectes de Dimensionament d’IRVEs: Normatives i Legislacions Vigents Associades

Dates i horaris
23 i 28 d'octubre, 4, 6 i 11 de novembre de 2024
Dilluns i dimecres de 16.30 a 19.30 h.
Tipus
Presencial i videoconfer猫ncia
Durada
15 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col路legi
Consell de Cent, 365 (Barcelona)
08009
BARCELONA

Objectius

 • Identificar els diferents tipus de carregadors de tecnologia AC, DC i solucions de gestió de recàrrega.
 • Mostrar la visió detallada de la ITC BT 52, escenaris i pautes d'instal·lació. Legalització de totes les normatives que afecten a l'electromobilitat (Fitxa de bombers, ordenances municipals, plans d'incentius).
 • Presentar les tendències i el futur de la recàrrega de V.E., categories de vehicles i futur de l'hidrogen.
 • Conèixer els aspectes per tenir en compte a l'hora de plantejar projectes elèctrics amb IRVEs.
 •  Analitzar exemples pràctics detallats d'execució de projectes elèctrics: Càlcul de CAPEX i OPEX de diferents projectes.

Destinataris

Enginyers, instal·ladors elèctrics autoritzats, tècnics amb una titulació d'FP que es vulguin introduir, i evolucionar en aquesta disciplina cada cop més present i integrada en els projectes elèctrics de qualsevol entorn. Un dels eixos estratègics de la transició energètica i el focus d'ocupació a Catalunya.

Programa

Mòdul 2
 
1. Requisits generals de la instal·lació 
2. Normativa d'incendis i la seva vinculació amb IRVE: Bombers de Barcelona: Fitxa 1.18 
3. Classe pràctica recàrrega amb vehicle elèctric, explicacions tècniques carregadors exteriors i quadre elèctric recàrrega VE. Aemifesa Badalona Schneider i Renault.
4. Tramitació i legalització IRVE 
5. Models d'explotació d'IRVEs: Escenaris de pressuposts i amortització de projectes diferents d'IRVEs: CAPEX/OPEX” 

Impartit per

José Rodríguez, responsable del departament de recàrrega del vehicle elèctric a AGAD BARCELONA S.A. i responsable de mobilitat elèctrica a FEGICAT (Federació de Gremis de Catalunya)
  Alejandro Valdovinosdirector d'unitat de negoci GRUP CIRCUTOR

 

Drets d'inscripci贸

Preu col路legiats (presencial): 190 鈧
Preu precol路legiats (presencial): 190 鈧
Preu no col路legiats (presencial): 265 鈧
Preu col路legiats (en l铆nia): 190 鈧
Preu precol路legiats (en l铆nia): 190 鈧
Preu no col路legiats (en l铆nia): 265 鈧

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

 • Targeta de crèdit o dèbit
 • Bizum
 • Carta amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament *:
  • Si ets client de Caixabank, a través de la Linea Oberta de CaixabankNow
  • Si no ets client, des del mateix portal CaixabankNow, a través de l'opció codi CPR i/o emissora

* Si vols saber quins passos has de seguir, fes clic aquí.

Una vegada fet el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic

Observacions

Les sessions d'aquest curs es realitzaran en directe, seran enregistrades i posteriorment estaran disponibles al campus virtual de Tecnoaula.

 

Seguiment:

Aquest mòdul forma part del curs Electrificació del Transport i Projectes de Dimensionament d'IRVEs: Normatives i Legislacions Vigents Associades, permetent la inscripció a mòduls independents. 

 

Per a la realització d’aquest curs de formació, sota la modalitat presencial, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 8 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Formació subvencionada per col·legiats en situació d’atur

El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

 

Formació bonificada

Aquest curs és pot bonificar per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), que té l'objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a través de la formació bonificada.

Contacta amb el Departament de Formació per sol·licitar més informació. Telf. 93 496 14 20 o bé per e-mail a: formacio@ebcn.cat

 

Certificat d’assistència i/o aprofitament

En cada curs es lliura un certificat quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs o d’aprofitament si supera el qüestionari final del curs.

 

Anul·lacions

Per anul·lar la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.