Aprofites tots els avantatges d’estar col·legiat?

23 de febrer de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 59"

Estar col·legiat et suma a la força i la defensa de l’Enginyeria, et proporciona un punt de trobada i suport. A més, posa a les teves mans serveis i recursos necessaris per a l’exercici professional, a preus especialment competitius. Descobreix per què estar col·legiat surt a compte.

Formació

Estalvis entre el 30 i el 40% en la formació del Col·legi.

A més, gràcies als convenis de col·laboració amb altres entitats, pots beneficiar-te d’amplis descomptes.

També tramitem les bonificacions per a la teva formació, et donem facilitats de finançament, ajuts per a persones a l’atur i t’oferim formacions gratuïtes, exclusives per a col·legiats.

Documentació tècnica

Les Normes UNE són una eina habitual. Si ets col·legiat en tens accés, incloent també les noves normes i les actualitzacionsEstalvi mig entre 60 i 100€ per norma.

Trobaràs informació sobre novetats legislatives, manuals, guies, etc. Documentació de suport per al desenvolupament de la teva feina.

Assegurances

La llei subratlla que per exercir la professió cal estar col·legiats i disposar de la cobertura d’una assegurança. El Col·legi té contractada una pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil professional, a la qual els col·legiats es poden adherir.

Amb la pòlissa col·lectiva del col·legi t’assegures la cobertura necessària per als teus treballs a un preu altament competitiu. Fins al 60% d’estalvi front a altres assegurances del mercat.

Assessorament professional expert

Quan tens dubtes i necessites assessorament tècnic o legal, el col·legi t’acompanya amb la seva expertesa en enginyeria de l’àmbit industrial. Consultes laborals, fiscals, aplicació de normativa i altres temes relatius a l’exercici de la professió. Un estalvi de 85€ per consulta.

També et proporcionem suport en el teu procés de recerca de feina, a l’inici de la teva trajectòria professional, si et vols reorientar o millorar. Per a cada sessió t’estalvies 70€.

Publicacions del sector

Estar ben informat t’ajuda a ser millor enginyer. El col·legi et facilita aquesta tasca amb publicacions pròpies i d’altres.  Així tens al teu abast informació especialitzada, però també de  temes més genèrics.

Revista Theknos, Técnica Industrial, accés a publicacions tècniques,… Un estalvi mig de 140€ l’any.

Si encara no ets col·legiat, col·legiat (o precol·legiat) a través d’aquest enllaç. O informa-te’n de tots els serveis amb detall.

This site is registered on wpml.org as a development site.