Màsters i postgraus

No t’aturis

La professió avança cada dia més de pressa. Des de Tecnoaula en som coneixedors i no ens aturem, et volem mantenir al dia.

Desenvolupa’t com a professional amb algun dels màsters i postgraus que el Col·legi posa a la teva disposició.

Màsters

Un màster és un programa acadèmic  que ofereix una formació especialitzada i avançada en un àmbit determinat. Els programes de màster solen estar dissenyats per a estudiants que ja tenen una titulació universitària i que volen aprofundir en un tema concret, adquirint un coneixement més avançat i especialitzat en aquesta àrea.

Amb aquest màster podràs adquirir els coneixements necessaris per a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals en matèria de seguretat industrial per a mantenir les instal·lacions concordes amb la normativa vigent en les organitzacions.

Màster d’Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d’Instal·lacions

Postgraus

La formació de postgrau és un tipus d’educació superior que segueix després de la finalització d’una llicenciatura o grau universitari. Aquesta formació es centra en l’adquisició d’un coneixement més avançat i especialitzat en un àmbit determinat, i és dissenyada per a estudiants que volen aprofundir en el seu coneixement acadèmic o ampliar les seves habilitats professionals.

Aquest Postgrau permet l’especialització en matèria de risc químic associada a l’emmagatzematge de productes químics i assimilar els conceptes de les disposicions legals aplicables sobre la classificació, etiquetatge, emmagatzematge i gestió de la prevenció d’accidents, relacionats amb els productes o substàncies prestant especial atenció a la nova normativa APQ i la seva relació amb altres normatives com ATEX, incendis, accidents greus, etc.

Postgrau d’Enginyer de Seguretat en risc químic

Aquest Postgrau proporciona una visió global i pràctica, aterrada a la realitat de l’empresa, de tot allò que envolta la transformació digital de les empreses i les noves tecnologies de la Indústria 4.0: impacte en les formes de treballar, en els productes i serveis, en els models de negoci.

Identifica les necessitats bàsiques de l’empresa, conèixer les possibilitats de la digitalització i les eines associades. Aporta una visió del potencial que aporten les dades en la gestió de l’empresa, tant en la presa de decisions estratègiques, com en la gestió diària.

Postgrau en implantació i gestió de la indústria 4.0

En aquest Postgrau es donarà una visió general de la normativa que afecta les activitats i més concretament sobre la legalització, la tramitació i els requeriments necessaris per a posar-les en marxa. També es tracten temes nous com el BIM o l’administració electrònica i d’altres de col·laterals com les obres associades, les instal·lacions o altra normativa que pot afectar com temes sanitaris, de salut laboral o Protecció Civil.

Postgrau de Legalització d’Activitats

En aquest Postgrau es farà un repàs de les estratègies i eines per poder assolir objectius dins el marc de gestió energètica eficient. La Unió Europea ha fixat uns objectius a complir dins els compromisos contra el canvi climàtic i política energètica. Aquest Postgrau pretén dotar de continguts, eines i estratègies pel compliment d’aquestes, parlant des del mercat elèctric fins a les energies renovables i passant per temes d’autoconsum.

Postgrau de Gestió Energètica Eficient

Aquest postgrau consta de dos mòduls, el primer està orientat a què els opositors puguin disposar desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d’Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya.

El segon mòdul del Postgrau, està orientat a què els opositors, puguin tenir el temari específic per a oposicions a Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana en el que s’inclouran unes bateries de tests i de la resolució d’uns supòsits pràctics.

Postgrau en Preparació d’oposicions d’enginyers tècnics i enginyers graduats en enginyeria industrial per a les administracions públiques
This site is registered on wpml.org as a development site.