Som ENGINYERS BCN —
el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

QUI SOM

Tenim més de 60 anys d’història com a corporació que agrupa professionals en Enginyeria de l’àmbit industrial.*

* Titulats de Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial, Enginyeria Tècnica Industrial en les especialitats Elèctrica, Electrònica industrial, Mecànica, Química Industrial i Tèxtil, Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial i Pèrits Industrials. 

La nostra finalitat és la defensa, representació i ordenació de la professió, la vetlla dels seus interessos i l’actuació dels nostres col·legiats i col·legiades, per a què responguin a les necessitats de la societat en l’exercici de l’enginyeria.

Al Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona establim vincles entre els diferents actors de la professió, donem servei, informem, promovem l’ocupació i el desenvolupament dels enginyers i enginyeres, realitzem accions formatives obertes a la societat, editem documentació tècnica i col·laborem amb les administracions en totes les funcions que ens són encomanades.

Connectem el teixit empresarial, l’enginyeria i la societat. Junts, creixem cap al futur.

Em vull col·legiar
Benvinguda del Degà

Sigues benvinguts a ENGINYERS BCN, Un Col·legi modern, útil i proactiu al servei dels col·legiats, la professió i la societat.

La Junta de Govern que represento té clar que una professió forta necessita d’un Col·legi que defensi els drets i atribucions professionals, que s’encarregui de posicionar-la davant els empresaris, administracions i societat, com una professió de prestigi exercida per professionals competents i responsables, i, en definitiva, que la representi des d’una posició sòlida i compromesa.

Altrament, el Col·legi ofereix als professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial protecció, seguretat, acompanyament i tot un seguit de serveis com formació continua, assessorament tècnic i jurídic, recerca de noves oportunitats laborals, informació professional, networking, promoció del professional, assegurances, servei de revisió documental, mentoria, etc.

Els serveis i avantatges de la col·legiació estan recollits en la Guia de Serveis i en el vídeo “No caminaràs mai sol”, on es recullen els testimonis de diversos col·legiats i que es pot visionar des del web del Col·legi o a través del canal ENGINYERSBCN del You Tube.

Des del 22 de març de 2021, dia de la presa de possessió de la Junta actual, que estem treballant per millorar el gran equip d’ENGINYERS BCN, que està format per la Junta de Govern, per l’equip humà del col·legi, pels col·legiats i col·legiades, pels col·laboradors externs i per les empreses vinculades. La professió, el Col·legi i el país ho necessiten.

Signatura del degà - Transparent

El nostre àmbit territorial correspon
a la província de Barcelona

Comarques

L’àmbit territorial del Col·legi comprèn les comarques de l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Maresme, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Consulta la tasca dels Grups territorials, que apropen les nostres accions a les diferents comarques.

Grups territorials

Més de 60 anys d’història

Història

Els orígens del Col·legi es remunten al 1958, any en què va ser fundat el Colegio de Peritos Industriales de Cataluña – Baleares

Memòries

Consulta les memòries anuals per conèixer l’activitat del Col·legi.

A les memòries d’activitats del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona trobaràs una síntesi dels temes més destacats de l’any, la tasca de tots els departaments, les accions més remarcables, la situació patrimonial i financera i els resultats econòmics.

2020
Consulta
LA MEMÒRIA
2021
Consulta
LA MEMÒRIA
2022
Consulta
LA MEMÒRIA
This site is registered on wpml.org as a development site.