Comissions Socials

SENIORS

Comissió d’Enginyers Sèniors

La Comissió d’Enginyers Sèniors fa Col·legi amb la idea que sigui un lloc per compartir experiències viscudes, de retrobaments, d’amistats… I tot això amb l’objectiu que els joves els vegin com a referents i que, tot i les dificultats, seguirà essent molt important per als professionals (persones) i per a la professió (enginyers tècnics).

Aquesta Comissió aporta tradició i experiència, ja que són el passat de la professió però també un referent per als que segueixen.

Comissió d'Enginyers Sèniors Enginyers BCN
CULTURA I LLEURE

Comissió de Cultura i Oci

President: Antoni Subirà Rius
Vicepresident: Jordi Freixa Moreno
Secretari: Manuel Fabra Ricart

La finalitat d’aquesta Comissió, entre d’altres, és la de col·laborar amb la Junta de Govern a promoure les mesures oportunes que permetin l’ajut a col·legiats i familiars.

La Comissió està en actiu des de la seva creació i gràcies al fons creat, amb la col·laboració de tots els col·legiats, ha pogut resoldre diverses peticions de col·legiats i familiars, un total de 10 expedients tramitats amb els ajuts corresponents.

Comissió de Cultura i Oci Enginyers BCN
JOVES

Comissió de Joves Enginyers

President: Eduard Pimàs Lligé
Vicepresident: Joan Ollés Padilla

La Comissió de Joves Enginyers (CJE) està formada per precol·legiats i joves col·legiats que s’introdueixen en el món laboral o que estan consolidant la seva carrera professional. Busquen la col·laboració entre comissions i ser un nexe entre companys i el Col·legi.

La seva activitat no es centra en una àrea: donen cabuda a qualsevol inquietud o proposta de millora.

Comissió de Joves Enginyers BCN
This site is registered on wpml.org as a development site.