Avantatges

Tots els avantages

Tecnoaula聽ofereix descomptes, promocions i bonificacions a tots els seus col路legiats i聽precol路legiats聽aix铆 com a altres professionals del sector de l’enginyeria.

A m茅s les empreses disposen d’un cr猫dit anual per bonificar la formaci贸 dels seus treballadors amb l’objectiu de realitzar accions formatives dirigides a la millora de la qualitat, de les capacitats i compet猫ncies professionals.

S猫niors

Col路legiats jubilats majors de 60 anys

60%聽de descompte en m脿sters, cursos i postgraus organitzats pel Col路legi per a tots els聽col路legiats jubilats majors de 60 anys. (No聽acumulable amb altres promocions聽i/o聽descomptes).

Bonificaci贸

FUNDAE

Molts dels nostres cursos poden ser bonificats per la聽Fundaci贸n Estatal para la Formaci贸n en el Empleo (FUNDAE), que t茅 l’objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a trav茅s de la formaci贸 bonificada.

Condicions especials

Facilitats de pagament

Els col路legiats/des d鈥橢NGINYERS BCN podran fraccionar el pagament dels Postgraus i M脿sters, sense interessos.

Els col路legiats/des que desitgin realitzar el pagament d鈥檃questes formacions sencer d鈥檌nici, gaudiran d鈥檜n 10% de descompte en el preu d鈥檌nscripci贸.

Contacteu amb el Departament de Formaci贸 per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o b茅 per email a:聽formacio@ebcn.cat

Subvencions

Formaci贸 subvencionada per a col路legiats聽en situaci贸 d’atur

Els col路legiats que es trobin聽en situaci贸 d鈥檃tur*, poden sol路licitar subvenci贸 per a realitzar els cursos del Col路legi que aix铆 ho indiquin. Cal tenir un m铆nim d鈥檜n any de col路legiaci贸 i estar inscrit a la Borsa de treball del Col路legi. Es valorar脿 cada cas individual.

* Si encara no s鈥檋a fet, cal presentar a ENGINYERS BCN el document que acrediti estar inscrit com a demandant d鈥檕cupaci贸 al Departament de Treball de la Generalitat.

Les sol路licituds de subvenci贸 s鈥檋an de fer arribar al Servei d鈥橭cupaci贸 i Promoci贸 professional聽ocupacioipromocio@ebcn.cat,聽enviant aquest document聽PDF.

Mobilitat

Tiquets d’aparcament

Per facilitar el despla莽ament, tamb茅 et donem tiquets d鈥檃parcament per un n煤mero determinat d鈥檋ores.

Empreses

Descomptes per a empreses

Les empreses que inscriguin a m茅s d’un empleat en un curs, gaudiran dels seg眉ents descomptes en el preu de matr铆cula:

  • Dues matr铆cules, un聽10%
  • Tres matr铆cules, un聽15%
  • Quatre o m茅s matr铆cules, un聽20%D’altra banda, tamb茅 s’aplicaran aquests descomptes per inscripci贸 d’un empleat a m茅s d’un curs, sempre en un any natural. El descompte s’aplicar脿 al darrer curs i no de manera retroactiva als ja realitzats.

Promocions

Promocions destacades

Portar un amic t茅 premi

Portar un amic t茅 premi per als col路legiats i descomptes per als assistents a la聽formaci贸 del Col路legi.

*Per gaudir del 10% de descompte en formaci贸, l’amic recomanat no ha de ser enginyer t猫cnic industrial ni graduat en enginyeria.

This site is registered on wpml.org as a development site.