Junta de govern

Qui en forma part

La millor manera de predir el futur és crear-lo. Junta, col·legiats i equip treballem junts cap al futur.

Miquel Darnés i Cirera

Enginyer Tècnic Industrial Elèctric. Llicenciat en Periodisme. Degà del Col·legi. Consultor independent. President del CCEGETIC i de la METGEC. Vocal del COGITI. Ha estat també catedràtic de secundària i cap del departament d’electrònica industrial de l’Escola del Treball de Barcelona. Va ser assessor de comunicació i màrqueting d’ENGINYERS BCN. És l’autor de diverses publicacions acadèmiques d’electrònica industrial. Va treballar als serveis informatius de TV3 realitzant projectes d’il·luminació a Lámparas Metal Mazda i també al departament d’enginyeria de Telefónica.

Ricard Nogués i Parra

Enginyer Tècnic Industrial Elèctric. MBA. Postgrau en Gestió de Compres, en Direcció de la Producció i en Gestió de Riscos i Emergències. Vicedegà del Col·legi, fa vint anys que es dedica al sector de projectes, obres i manteniments. Va liderar feines tècniques i després directives en diferents companyies multinacionals com a Director Comercial i Director Regional Executiu. Va ser Director General d’una PIME i actualment és Soci-Director d’ORGANIZE Enginyers Consultors. És també formador en Tècniques de Gestió en diverses entitats, col·legis professionals i al MBA de la UPC.

Sergi Albet i Tarrasó

Enginyer Tècnic Industrial Elèctric, Enginyer d’Organització Industrial i Graduat superior en edificació per la UPC. Màster en Social Media Branding and Strategy per la URL. Té una experiència de més de 20 anys com a enginyer d’instal·lacions i 10 anys com a consultor digital ajudant a les empreses en la seva estratègia cap a la digitalització. Actualment és enginyer d’instal·lacions a la Universitat de Barcelona, consultor digital i secretari del Col·legi ENGINYERS BCN.

Xavier Urbano i Trias

Enginyer Tècnic Industrial Elèctric i Graduat en Enginyeria elèctrica. És Secretari de la Comissió Tècnica de l’Enginyeria i Vicesecretari del Col·legi, Enginyer Tècnic de la Generalitat de Catalunya i tècnic, assessor i gestor de projectes d’enginyeria en l’exercici lliure. Té un màster en Big Data Esportiu i postgraus en Facility Management i Gestió d’entitats. Els 20 anys que porta treballant al món de l’enginyeria avalen el seu coneixement i experiència.

Fèlix Duran i Passola

Enginyer Tècnic Industrial Tèxtil. Té dues Diplomatures d’ESADE: Direcció de Producció i Direcció de Màrqueting. És Tresorer del Col·legi. Anàlisi de Balanços i Comptabilitat General (EADA). Disposa d’una Diplomatura a l’UPC en Facilities Management, un Postgrau de Tècnic Competent en Plans d’Autoprotecció i un Màster en Gestió de Riscos i Emergències per l’UAB. Avalen la seva trajectòria més de 40 anys d’experiència: 34 en gestió i direcció, i 18 en el sector de la construcció. Actualment es dedica a l’exercici lliure en les àrees del Facilities Management, Consultoria i Plans d’Autoprotecció. Ha estat també professor associat d’ESADE.

Laura López i Demarbre

Laura López i Demarbre
Enginyera Tècnica Industrial Tèxtil, Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat, MBA i Vocal del Col·legi. Actualment és Directora d’Estratègia i Màrketing al Grup Mutua de Propietarios i Vicepresidenta Executiva de la Fundació Mutua de Propietarios. Prèviament ha treballat més de 10 anys en diferents sectors del món de l’enginyeria i els serveis. També ha estat professora del Màster de Project Management de La Salle i assessora d’ACCIÓ en contractació pública internacional.

Eduard Pimàs i Lligé

Graduat en Enginyeria Mecànica i President de la Comissió de Joves Enginyers, actualment és Director d’estació ITV i vocal d’ENGINYERS BCN. La seva carrera professional sempre ha girat entorn del sector de l’automoció (SEAT i NISSAN). És també Enginyer d’homologacions i medi ambient, expert en planificació logística i un apassionat de la mobilitat elèctrica.

Mireia Esteve i Gallardo

Enginyera Tècnica Industrial Química, Postgrau en Direcció i Gestió d’Obres i Projectes i Tècnica Superior en Anàlisi i Control. Realitza legalitzacions d’activitats i certificacions energètiques a l’Oficina Tècnica Esteve, Arquitectura e Ingeniería, i és Consultora en materials d’aïllaments tèrmics, acústics i sistemes contra el foc. Va ser la responsable tècnico-financera a Distribuciones y Aislamientos Esteve S.L.
This site is registered on wpml.org as a development site.