Comissions professionals

Administració pública

Comissió de Funció pública

President: Alberto Martínez Ramos
Vicepresident: Josep Manuel García Roig
Secretari: Ricard Parelló Carricondo

La Comissió té la voluntat d’informar i d’analitzar les novetats que es produeixen en matèria de funció pública, defensar els interessos dels enginyers tècnics industrials vinculats a les administracions públiques i proposar activitats formatives adients per als empleats públics que treballen de tècnics de l’administració.

Aplega treballadors s públics de les diverses administracions existents al territori. És oberta a tothom que desitgi participar-hi o que estigui interessat en temes relacionats amb la funció pública.

Comissió de Funció Pública Enginyers BCN
Empresa

Comissió d’Enginyers d’empresa

President: Xavier Corbella Cordomí
Secretari: Joan Bonet Martínez

La immensa majoria dels col·legiats som empleats de tercers o bé ho hem estat. Per aquest motiu, des de la Comissió d’Enginyers d’Empresa (CEE) hem decidit dinamitzar i mantenir en contacte tots els membres que en formem part.

Comissió d'Enginyers d'Empresa Enginyers BCN
Docència

Comissió d’Ensenyament

President: F. Xavier Villasevil Marco
Vicepresident: Gustavo Miranda Perez
Secretari: Àngel Pallejà Muñoz

La Comissió d’Ensenyament treballa en els diferents camps de la docència, la formació universitària, l’educació secundària, els cicles formatius, etc., és a dir, allà on desenvolupa la seva feina l’enginyer i l’enginyera. Es convoquen conferències i activitats periòdicament, la majoria relacionades amb la formació del professorat tècnic.

Comissió d'Ensenyament Enginyers BCN
This site is registered on wpml.org as a development site.