El Col·legi a les Xarxes Socials

XXSS

Xarxes socials

ENGINYERS BCN és un Col·legi modern, connectat i a l’avantguarda tecnològica. La presència del Col·legi a internet no es limita a aquest web, pots trobar des d’un portal de vídeos fins a una plataforma de recerca de feina. El ventall d’innovacions és ben ampli.

El Col·legi té diversos canals de comunicació des d’on informa de tot allò que pot ser d’utilitat als col·legiats. Cadascun té un format diferent i continguts diversos. Assegura’t, per tant, de seguir-nos al major nombre de xarxes socials possibles per aprofitar millor tot el que us podem oferir.

DESCOBREIX LA XARXA e-BCN

La comunitat virtual dels enginyers de l’àmbit industrial exclusiva per a col·legiats i precol·legiats

MÉS CANALS

CONTINGUTS DIGITALS

Formar-se no és només assistir a classe, és una activitat diària. Perquè estiguis al dia de tot allò que pot afectar-te com a enginyer de l’àmbit industrial, el Col·legi posa a la teva disposició la videoteca EBCN TV, el blog d’ENGINYERS BCN i el canal de YouTube d’ENGINYERS BCN, eines essencials per a professionals del segle XXI.

Plataforma de vídeo del Col·legi, on es pengen totes les conferències, xerrades, debats o taules rodones que dur a terme ENGINYERS BCN.

EBCN TV. A la carta
Icona Blong EnginyersBCN

Una eina per compartir, debatre i aprendre entre companys. Entra-hi, dona-li un cop d’ull i fes-la servir com millor et convingui. La professió t’escolta.

BLOG ENGINYERSBCN
Icona Youtube

En aquest canal trobaràs tot un recull de vídeos de les conferències i actes més rellevants que es duen a terme.

youtube enginyers
This site is registered on wpml.org as a development site.