Comissions tècniques

CTE

Comissió Tècnica de l’Enginyeria

President: Lluís Martin Batlle
Vicepresident: Lluís Obiols Canut
Secretari: Xavier Urbano Trias

Comissió enfocada a canalitzar i portar a bon terme les inquietuds i necessitats de tots els col·legiats i potser, fins i tot, dels professionals no col·legiats. La participació de tots és imprescindible e irrenunciable.

Comissió Tècnica de l’Enginyeria Enginyers BCN
CMAS

Comissió de Medi Ambient i Seguretat

President: Miguel Ángel Elcacho Colomer
Vicepresidenta: Clàudia Álvarez Alonso

Aquesta Comissió, formada per companys de forma voluntària i desinteressada, treballa amb molta il·lusió per aportar a la resta del col·lectiu l’experiència i els coneixements que com a professionals tenen d’aquestes matèries.

Estem convençuts que el progrés, la seguretat i la protecció del medi ambient són objectius compatibles, que cal tenir present en totes les tasques que pels nostres coneixements i atribucions podem desenvolupar i que aconseguint-los, a més de fer-nos mereixedors de la responsabilitat i la confiança que la societat ens ha dipositat, donarem compliment al compromís que tots plegats tenim davant de l’exigència històrica i social d’assolir un món més sostenible, com a exemple i herència per a les generacions futures.

Comissió de Medi Ambient i Seguretat Enginyers BCN
QUALITAT

Comissió de Qualitat i Innovació

President: Xavier Cazorla Rodrigo
Vicepresident: Carles Torras i Garcia
Secretari:  Lluís Duran i Masip

La Comissió està formada per companys dedicats a tots els àmbits, responsables de qualitat, assessors, auditors de sistemes de gestió, etc., alguns amb molta experiència professional i altres que tot just s’inicien en aquesta gestió.

La nostra visió és ser un referent del coneixement de la Qualitat i la Innovació pel Col·legi i per la Societat en general, facilitant el seu coneixement i difusió. Ser un fòrum de debat obert a tot el Col·legi on les experiències flueixin i es transmetin d’uns companys als altres. La nostra missió és divulgar la cultura de la Qualitat i la Innovació.

Comissió de Qualitat i Innovació Enginyers BCN
COSCIE

Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències

Coordinadora: Laia Lièbana Tardío

La diversitat de les activitats professionals dels membres de la COSCIE que assisteixen a les trobades mensuals fa que normalment hi hagi un debat força enriquidor i que no sempre sigui fàcil arribar als acords necessaris.

Aquesta pluralitat de procedències professionals permet, en molts casos, conèixer de primera mà els avenços tecnològics i les novetats legislatives en què està immers el sector.

També és habitual, a les trobades mensuals, l’explicació de casos reals d’incendis i la projecció de fotografies per estudiar-les amb detall i debatre les particularitats del comportament dels materials, instal·lacions i sistemes de protecció davant del foc, així com les deficiències de la normativa. S’estudien també les novetats legislatives, per tal d’arribar entre tots a preveure interpretacions necessàries.

Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències Enginyers BCN
PAU I PC

Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil

President: Toni Izquierdo Buera
Vicepresident: Miguel Ángel Gutiérrez García

La finalitat és posar en comú la interpretació de les normes per part del col·lectiu que participa a la Comissió i la resolució de dubtes que es poden plantejar en l’exercici de la professió.

És una Comissió oberta a totes les persones amb capacitat d’aportació i esperit de participació. D’acord amb la Normativa de Comissions, que en el cas dels no col·legiats podran participar a les reunions, però no tindran dret de vot.

Tenim la sort de comptar amb biòlegs, ambientòlegs, directors de seguretat, especialistes en PRL, bombers i altres especialitats que ens completen amb la seva experiència, punt de vista i vivències.

Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil Enginyers BCN
PERICIALS

Comissió d’Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació

La Comissió d’Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació ofereix tutela, orientació i formació als col·legiats.

D’aquestes tres àrees, la formació és la que pren més importància. 

El seu paper és determinant en processos judicials, ja que els coneixements tècnics que tenen els membres de la comissió ajuden els jutges a valorar els fets en cas de litigi.

La Comissió vetllarà en tot moment perquè el prestigi de les actuacions dels col·legiats, membres de la Comissió o no, estiguin a l’alçada que correspon a uns perits judicials amb la major preparació possible davant de l’Administració de Justícia, tant en les actuacions de part com en les actuacions en justícia gratuïta.

Comissió d'Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació Enginyers BCN
ENERGIA

Comissió d’Energia

President: Alberto Basté López
Secretari: Juan Carlos Romaní

Una comissió d’energia que, en el marc del col·legi d’enginyers, sigui un referent per als col·legiats i una font d’informació i formació contínua que ajudi als professionals del món de l’energia a donar uns serveis i uns productes de qualitat als seus clients.

Com a part d’un col·legi actiu en el desenvolupament social, cultural i econòmic de la societat, la nostra visió és una comissió també compromesa davant les administracions, des de les més locals fins a l’àmbit estatal. Creiem que si ens fem ressò, aconseguirem ser referència i animarem als que no són col·legiats i a universitaris a formar part del nostre col·lectiu.

Comissió d'Energia Enginyers BCN
This site is registered on wpml.org as a development site.