El Col·legi participa en la sessió plenària per renovar la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per a la Sostenibilitat

2 de febrer de 2023
Comparteix
Temps de lectura
57"

David Jiménez, cap dels serveis tècnics d’ENGINYERS BCN, va assistir en representació del Col·legi a la sessió plenària del Consell Ciutadà per a la Sostenibilitat de Barcelona. El Consell desenvolupa el full de ruta marcat al Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat.

Des de fa vuit anys, el Col·legi forma part del Consell Ciutadà per a la Sostenibilitat, un òrgan consultiu i de participació sectorial de la ciutat com poden ser empreses i organitzacions empresarials, centres educatius, entitats cíviques i ciutadanes, els propis Col·legis Professionals, Universitats i Instituts de recerca, etc, i que actua en diversos àmbits desenvolupant el full de ruta marcat al Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat.

El Plenari és l’òrgan de màxima representació, debat i participació del Consell Ciutadà i estableix les línies generals d’actuació d’aquest. David Jiménez, cap dels serveis tècnics d’ENGINYERS BCN, va poder assistir a la sessió plenària del 1 de febrer per dur a terme la renovació dels càrrecs i de conformació de la nova Comissió Permanent.

L’acte es va fer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

This site is registered on wpml.org as a development site.