Saps quina és la millor manera de dissenyar i legalitzar una instal·lació de baixa tensió?

9 de febrer de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 37"

El curs d’especialització del Col·legi sobre instal·lacions de baixa tensió comença el 6 de març.

ENGINYERS BCN organitza, a partir del pròxim 6 de març, un curs d’especialització d’enginyeria en Seguretat Industrial centrat en el disseny i la legalització d’instal·lacions. En concret, Instal·lacions de baixa tensió. Un curs dirigit, entre d’altres, a tècnics de qualsevol sector que estiguin vinculats a equips o instal·lacions subjectes a compliment legal en matèria de Seguretat Industrial, sense experiència prèvia en la matèria.

El curs, que es podrà fer presencial o per videoconferència, et permetrà conèixer la normativa bàsica i la gestió pràctica de seguretat industrial, així com els requisits legals associats per aquesta mena d’instal·lacions.

Rubén Diaz, enginyer tècnic industrial i col·legiat, serà l’encarregat d’impartir aquest curs de 40 hores, dissenyat per adquirir els coneixements necessaris per a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals en matèria de seguretat industrial. A més, El curs compta amb el suport de l’ASOCAT (Assoc. Organismes de Control de Catalunya) i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Recordem que aquest és un dels cursos que entra dins de la formació subvencionada pel Col·legi destinada a col·legiats en situació de recerca de feina (aturats), majors de 45 anys i amb més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs. Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

També pot ser bonificat per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Per conèixer els passos a seguir, consulteu l’apartat Formació bonificada (Per sol·licitar la bonificació, cal realitzar prèviament la inscripció al curs).

Pots obtenir més informació d’aquest curs i inscriure’t a través del següent enllaç

This site is registered on wpml.org as a development site.