“Ser enginyer té futur, perquè l’enginyeria és necessària per la societat”, Miquel Darnés

2 de gener de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 6"

El degà del Col·legi, Miquel Darnès, ha volgut destacar el paper tan important que té l’enginyeria en els pròxims anys, afirmant que “ser enginyer té futur”, ja que, per molt que canviïn les coses, “l’enginyeria és necessària per a la societat”.

En una entrevista a Conecta Ingeniería, el programa de ràdio de COGITI Madrid a Capital Radio, el degà ha reivindicat que el Col·legi aposta molt per la formació.

Darnès ha comparegut acompanyat per Ricard Nogués, vicedegà d’ENGINYERS BCN, que ha afegit que “la robotització crea llocs de treball”, com es demostra per la tendència dels últims anys. A més, el vicedegà ha destacat que falta molta gent en el sector, “sobretot en l’àmbit de l’enginyeria electrònica industrial” i que, per respondre a l’alta demanada de llocs de treball, s’ha d’animar a més gent per a que escullin l’enginyeria com a ocupació.

El programa radiofònic s’ha fet dins del marc del IOT Solutions World Congress, celebrat durant aquesta setmana a Barcelona, i han participat també el col·legiat Lluís Verdaguer, CEO d’Effitronix; i Guillem Casas, CTO de la mateixa empresa, que disposa de solucions tecnològiques vinculades a la millora de la productivitat i eficiencia.

Escolta el programa complet al següent enllaç.

This site is registered on wpml.org as a development site.