Any de l’Enginyeria al sector sanitari. Instal路lacions (Projectes i Manteniment)

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
14 de juny de 2022
De 9 a 12 h.
Tipus
Videostreaming
Durada
3 hores
Lloc
Sala d'actes del Col路legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Objectius

ENGINYERS BCN dedica aquest any 2022 a l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari, amb l'estreta relació organitzativa d'altres institucions representatives de la sanitat i amb l'objectiu de recollir i analitzar el conjunt de tècniques més innovadores que l'enginyeria pot aportar per garantir el compliment legal, preservar el seu estat en condicions òptimes d'ús, reparar quan sigui necessari i possible; i, en general, dotar d'eines de treball al sector sanitari per millorar les instal·lacions i els equipaments. 

 

L'objectiu és interactuar entre els diferents agents implicats en el sector dels centres sanitaris per exposar i debatre les necessitats, tendències, reptes i oportunitats més imminents en què l'enginyer pot intervenir i les perspectives i novetats que ja s'hi estan aportant. L'experiència de la COVID-19 ens ha fet veure que la construcció dels nous centres sanitaris ha de  contemplar espais més diàfans i el màxim polivalents possibles. Catalunya té més de 7.500 empreses al sector de l'enginyeria que han estat vitals a la intensa lluita contra la COVID-19. 

 

En resum, argumentar les capacitats dels nostres enginyers de forma que accelerin l'especialització i aportació de millores tecnològiques al sector sanitari, que permetin una ràpida transformació i adaptació, davant futures pandèmies o noves malalties emergents. 

Programa

En el marc de l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari, ENGINYERS BCN presenta el segon tema troncal, des de la perspectiva de les instal·lacions (projectes i manteniment),  amb el següent programa: 

 

9-9.05 h. Presentació i introducció de la jornada a càrrec de Joaquim Teruel, Coordinador de l'Any de l'Enginyeria al sector sanitari d'ENGINYERS BCN. Enginyer Tècnic Industrial, Director d'Àrea d’Equipaments i Innovació de la Mútua Asepeyo.

 

9.05-9:30 h. Ponència d'expert de mèrit: "El full de ruta cap a l'hospital carbon neutral", a càrrec de Juan Gallostra, Enginyer Industrial. President de JG Ingenieros, S.A.

 

9:30-10:30 h. Casos d'estudi: Instal·lacions/projectes.

 
Presentació i moderació a càrrec de Carolina Requena, Responsable del servei de manteniment i electromedicina de l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès.

 

Àngel Sánchez, Director de Projectes de JG Ingenieros, S.A

Alfons Mera, Director Oficina Tècnica Projectes, Arquitecte de Matachana, S.A. 

Luis Martín, Director de Desenvolupament de Negoci per Iberia de Dräger Medical Hispania, S.A. 

 

10:30-10.45 h. Torn de preguntes

 

10:45-11:45 h. Casos d'estudi: Instal·lacions/manteniment. 


Presentació i moderació a càrrec d'Eduard Martínez, Subdirector de Manteniment de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

 

Montse Bresoli, Responsable de Desenvolupament del Sector Terciari de Veolia Serveis Catalunya, S.A.U.

David Serra, Director Tècnic de Mantise Manteniments, S.L. 

Albert García, Consultor en Facility Management de Test Tecnologia de Sistemas, S.L.U

 

11:45-12 h. Torn de preguntesThis site is registered on wpml.org as a development site.