Case Study: Solucions de l’Enginyeria al problema de l’aigua

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videoconfer猫ncia
Durada
2 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col路legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Organitzat per

Comissió d'Enginyers d'Empresa, Comissió Tècnica de l'Enginyeria i la Comissió de Qualitat i Innovació a ENGINYERS BCN, amb la participació:

 

 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió pots contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.