Ciberseguretat en la cadena de subministrament

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
30 de maig de 2023
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videoconfer猫ncia
Durada
2 hores
Lloc
Aula 2, 3a planta del Col路legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissi贸 de Qualitat i Innovaci贸
EBCN TV exclusiu per a col路legiats i precol路legiats
EBCN TV

Objectius

La cadena de subministrament és un ecosistema complex que està compost per diverses entitats amb múltiples nivells de subcontractació, diverses rutes de distribució, diverses tecnologies, lleis, polítiques, procediments i pràctiques variades, on s'interactua per dissenyar, fabricar, distribuir, implementar, utilitzar, mantenir, eliminar i administrar productes i serveis.

 

En aquest context, cal gestionar el risc creixent de compromís de la cadena de subministrament relacionat amb la ciberseguretat, ja sigui intencional o no. Per aquest motiu, es farà una revisió de les normes vigents: NIST SP 800-161r1, Common Criteria, Lince, ISO IEC 27.002:2022. Llei ciberseguretat Xina (CLS-DSL-PIPL) i normes de control relacionades.

Impartit per

Joan Palmer, de iGN.

Carles Torras, Moderador. Vicepresident de la Comissió de Qualitat i Innovació. Expert en Innovació.

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videoconferència, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.