Debats d’Enginyeria Biomèdica: Quiròfans integrats

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
24 d'octubre de 2022
De 18.30 a 20.00 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
1.5 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissió de Qualitat i Innovació. Subcomissió d'Enginyeria Biomèdica
EBCN TV

Objectius

 

L'avenç de les noves tecnologies aplicades en el camp de la salut ha portat una revolució en totes les àrees i disciplines sanitàries i els Quiròfans en són una de molt rellevant.


El concepte Quiròfan integrat sorgeix de la necessitat de controlar mitjançant un sistema únic de monitoratge un conjunt d'equipaments i d'instal·lacions.

 

Existeixen diferents nivells d'integració:

 

  • Nivell VE (vídeo iendoscopi o altres equipaments)
  • Nivell AVT(audiovisual i sistemes de teleconferència dins el mateix edifici)
  • Nivell AVER(àudio, vídeo, endoscopi, condicions ambientals (Tª, HR, il·luminació, ventilació i altres equipaments com làmpades i taules)
  • Nivell AVERPI(àudio, vídeo, equipament mèdic divers, condicions ambientals,
  • PACSi serveis informàtics connectats a altres sèries de l'hospital RX, laboratori, etc.
  • Nivell AVERPIT: al nivell anterior s'ha d'afegir la telemedicina, és a dir la capacitat de connectar el que succeeix al quiròfan amb l'exterior, per una formacióo per un congrés a l'altre costat del mon.

Els enginyers/es són els professionals que innoven, dissenyen, dirigeixen les instal·lacions, mantenen i asseguren el correcte funcionament dels sistemes integrats així com els diferents components individualitzats dels quiròfans, donant suport i assistència tècnica al personal sanitari abans i durant l'actuació quirúrgica.

 

Impartit per

Dr. Ivan Lavado, Cap d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat

Anna Salve, Portfolio Manager-Barrior Systems Technology at Azbil Telstar

Luis Martín Moreiras, WPI Business Manager Dräger 

Rubén Moragues, Director de Serveis Generals a l'Hospital de Sant Pau 

 

Moderació a càrrec de Salvador Esteban

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.