Excel Expert

Organitzat per

Objectius

L'objectiu d'aquest curs d'Excel expert és conèixer totes les opcions que ofereix Excel, partint d'una base de coneixements avançats, s'aprofundeix en opcions poc comunes encara que molt útils. S'ensenya com treballar amb macros, taules i gràfics dinàmics, importació-exportació de dades, VBA, etc…


Amb aquest curs d'Excel podràs crear Excels complexos a mesura de les necessitats de l'empresa o del client i arribar fins on uns altres no arriben amb Excel.

Destinataris

A tota persona que vulgui aprofundir en els coneixements d'Excel, per a poder conèixer totes les funcions que realitza el programa i ser un expert, pel fet que és un dels programes més demandats en el mercat laboral. Amb aquest nivell, podràs certificar i demostrar que ets un expert en Excel.

Programa

1.1 Llistes


1.2 Filtres i taules


1.3 Subtotals


1.4 Treball amb fórmules


1.5 Temes avançats sobre gràfics


1.6 Accés a dades externes (I)


1.7 Accés a dades externes (II)


1.8 Plantilles i vistes


1.9 Col·laborar amb altres usuaris


1.10 Taules i gràfics dinàmics


1.11 Anàlisi de dades


1.12 Macros (VBA)


1.13 XML i Excel


1.14 Formularis


1.15 Ús de funcions comunes (I)


1.16 Ús de funcions comunes (II)

Impartit per

Tutor en línia

Drets d'inscripci贸

Preu col路legiats (en l铆nia): 200 鈧
Preu precol路legiats (en l铆nia): 200 鈧

Formes i terminis de pagament dels cursos

 

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de CaixabankNow o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

Observacions

 

Aquest curs és permanent. La formació permanent permet realitzar un curs en el moment que l'interessat detecti la necessitat de forma pràcticament immediata, permetent certa autonomia, ja que no cal cenyir-se a dates prefixades d'inici i finalització.

 

En aquest sentit, un cop formalitzats els drets d'inscripció l'interessat rebrà un correu electrònic en un termini màxim de 48 h (laborables) amb usuari i contrasenya perquè pugui accedir al curs.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

Anul·lacions

 

Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat  o Tel. 93 496 14 20).

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % de l'import del curs. 

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Disponibles tots els nivells d’aprenentatge del Marc Comú Europeu.

 

Requisits tècnics

 

Un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil amb una connexió a Internet i equipat amb:

- Sistema operatiu: Windows 7 o superior o Mac OS x10.4 o superior.

- Connexió a internet de 512 Kbits/s o més ports de red: TCP 80, 443

- Navegador: Edge 20 o superior, Firefox 50 o superior. Chrome 50 o superior. Internet Explorer 11 + Flash Player 25 o superior. Safari 9 o superior + Flash Player 25 o superior

- Targeta de so.

- Accessoris: auriculars i micròfon.

- Sistema operatiu mòbil: Android 4 o superior, iPod OS 8.0 o superior, iPhone OS 8.0 o superior. iPad OS 8.0 o superior. IOS 8.0 o superior.

This site is registered on wpml.org as a development site.