Excel Avan莽at

Organitzat per

Objectius

L'objectiu d'aquest curs d'Excel avançat és dominar a un nivell avançat les eines més professionals i la gestió de dades. S'aprendran funcions de Microsoft Excel tan importants com: Matrius, gràfics, formules avançades, formats avançats, plantilles, treball amb
dades externes… D'aquesta manera l'alumne podrà crear Excels completament a la seva mesura i treure-li profit a la major part del potencial que aquest programa ens ofereix, sense arribar a les Macros, taules dinàmiques o formularis professionals.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a tot aquell que tingui un nivell bàsic d'Excel i vulgui aconseguir un coneixement avançat d'Excel. També està pensat per a totes aquelles persones, que sense ostentar un titulo o certificat en Excel, vulguin afermar i professionalitzar aquest coneixement, ja que l'alumne rebrà un diploma acreditatiu que certificarà el seu nivell en Excel en finalitzar el curs.

Programa

1.1 Fórmules


1.2 Funcions

 

1.3 Format avançat de cel·les


1.4 Temes i format


1.5 Edició de fulles


1.6 Crear gràfics


1.7 Col·locar dades en la web


1.8 Matrius referencials


1.9 Llistes


1.10 Filtres i taules


1.11 Subtotals


1.12 Treball amb fórmules


1.13 Temes avançats per a gràfics


1.14 Accés a dades externes (I)


1.15 Accés a dades externes (II)


1.16 Plantilles i vistes


1.17 Col·laborar amb altres usuaris

Impartit per

Tutor en línia

Drets d'inscripci贸

Preu col路legiats (en l铆nia): 200 鈧
Preu precol路legiats (en l铆nia): 200 鈧

Formes i terminis de pagament dels cursos

 

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de CaixabankNow o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

Observacions

 

Aquest curs és permanent. La formació permanent permet realitzar un curs en el moment que l'interessat detecti la necessitat de forma pràcticament immediata, permetent certa autonomia, ja que no cal cenyir-se a dates prefixades d'inici i finalització.

 

En aquest sentit, un cop formalitzats els drets d'inscripció l'interessat rebrà un correu electrònic en un termini màxim de 48 h (laborables) amb usuari i contrasenya perquè pugui accedir al curs.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

Anul·lacions

 

Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat  o Tel. 93 496 14 20).

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % de l'import del curs. 

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Disponibles tots els nivells d’aprenentatge del Marc Comú Europeu.

 

Requisits tècnics

 

Un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil amb una connexió a Internet i equipat amb:

- Sistema operatiu: Windows 7 o superior o Mac OS x10.4 o superior.

- Connexió a internet de 512 Kbits/s o més ports de red: TCP 80, 443

- Navegador: Edge 20 o superior, Firefox 50 o superior. Chrome 50 o superior. Internet Explorer 11 + Flash Player 25 o superior. Safari 9 o superior + Flash Player 25 o superior

- Targeta de so.

- Accessoris: auriculars i micròfon.

- Sistema operatiu mòbil: Android 4 o superior, iPod OS 8.0 o superior, iPhone OS 8.0 o superior. iPad OS 8.0 o superior. IOS 8.0 o superior.

This site is registered on wpml.org as a development site.