Instal·lacions en Baixa Tensió. Normativa i Tramitació

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
Dilluns i dimecres de 17 a 20 h. Dilluns 5 de febrer de 17 a 19 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
20 hores repartides en 6 sessions de 3 h i 1 sessió de 2 h.
Lloc
En línia

Objectius

Dins de l’esquema de formació contínua d’ENGINYERS BCN, les instal·lacions elèctriques en Baixa Tensió tenen una gran rellevància. Per aquest motiu s’ha dissenyat un pla formatiu específic per aprofundir en aspectes reglamentaris, de tramitació, de responsabilitats, de disseny, càlcul i execució així com verificacions d’aquesta tipologia d’instal·lacions. Aquest pla formatiu ha de ser servir d'acompanyament per aquells tècnics que vulguin començar a desenvolupar la seva trajectòria professional dins aquest àmbit d’actuació, però també com a actualització i posta al dia d’aquells altres professionals que venen desenvolupant tasques relacionades amb les instal·lacions de Baixa Tensió.

 

Aquest mòdul és el primer d'un total de 3, que permetran als tècnics que els cursin aprofundir àmpliament en una tipologia d'instal·lacions que està molt present dins l'àmbit professional dels enginyers graduats i els enginyers tècnics industrials. 

Destinataris

 Aquest curs compleix amb els requisits de formació continuada per certificar-se com Expert en Instal·lacions de Baixa Tensió, certificació acreditada per ENAC segons la Norma ISO 17024:2012. Tota la informació per poder accedir a la certificació està disponible a  https://certificacioprofessional.cat/

 

Programa

  1.- MARC REGLAMENTARI.

      1.1.- Principi de Jerarquia Normativa

1.2.- Àmbit estatal

1.3.- Àmbit autonòmic

 

  2.- INSTAL·LACIONS ELECTRIQUES DE BAIXA TENSIÓ.

      2.1.- Classificació

      2.2.- Inspeccions

2.3.- REBT 2002

 

 3.- RESPONSABILITATS

3.1.- Tipus de responsabilitats

3.2.- Àmbits d’actuació del Tècnic: Projecció i Direcció d’Obra

3.3.- L’Assegurança de Responsabilitat Civil

 

 4.- NTP vs GUIA VADEMÈCUM D'ENDESA.

4.1.- Diferència entre NTP i Guia Vademècum

4.2.- Estructura

4.3.- Punts de interès

 

5.- TRAMITACIÓ DE DOCUMENTACIÓ.

5.1.- Generalitats

5.2.- Canal empresa – Formulari – Declaració responsable

5.3.- Tràmits Baixa Tensió.

5.4.- Instrucció 1/2015

Impartit per

Rubén Díaz, Enginyer Tècnic Industrial

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (en línia): 250 €
Preu precol·legiats (en línia): 250 €
Preu no col·legiats (en línia): 350 €

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

  • Targeta de crèdit o dèbit
  • Bizum
  • Carta amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament *:
    • Si ets client de Caixabank, a través de la Linea Oberta de CaixabankNow
    • Si no ets client, des del mateix portal CaixabankNow, a través de l'opció codi CPR i/o emissora

* Si vols saber quins passos has de seguir, fes clic aquí.

Una vegada fet el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic

Observacions

Les sessions  d'aquest curs es realitzaran en directe, seran enregistrades i posteriorment estaran disponibles al campus virtual de Tecnoaula.

 

Cursos relacionats

Càlcul i Disseny d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió

Verificació de baixa tensió

 

Descompte

Si realitzes els tres cursos relacionats de baixa tensió podràs gaudir d'un 25% de descompte sobre el preu d'aquest curs "Verificació de baixa tensió".

 

Formació subvencionada per col·legiats en situació d’atur


El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

 

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

 

Formació bonificada

Aquest curs és pot bonificar per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), que té l'objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a través de la formació bonificada.

 

Contacta amb el Departament de Formació per sol·licitar més informació. Telf. 93 496 14 20 o bé per e-mail a: formacio@ebcn.cat

 

Certificat d’assistència i/o aprofitament

En cada curs es lliura un certificat quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs o d’aprofitament si supera el qüestionari final del curs.

 

Anul·lacions

Per anular la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

 

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.