Nit dels Col路legiats i la Professi贸 2024

Dates i horaris
14 de juny de 2024, a les 19.30 h
19.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
La Centenaria 1779
C/ MANUEL CARRASCO I FORMIGUERA 2
08850
GAVA

Organitzat per

ENGINYERS BCN i amb el suport de:

Programa

El divendres 14 de juny, a la Masia La Centenària 1779 a Gavà, es durà a terme una celebració especial: la Nit dels Col·legiats i la Professió, una vetllada que evoca la màgia d'una nit estival i que representa l'esdeveniment social més destacat del Col·legi. Serà una oportunitat per a gaudir, connectar amb altres col·legiats i destacar el paper fonamental de l'enginyeria de l'àmbit industrial i dels seus professionals.

La Nit dels Col·legiats i la Professió

A les 19.00 h Obertura de portes i copa de benvinguda.

A les 19.30 h Inici de l'acte. Es farà entrega dels diversos premis, que aquest any inclouen:

  • Premi Empresa Innovadora de l’any. La Comissió de Qualitat i Innovació farà entrega d’aquest premi.
  • Premis ENGINYERS BCN 2024 al millor treball final de grau. El Banc Sabadell, la Caixa d’Enginyers i L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) patrocinen l’entrega d’aquests guardons.
  • Premi Josep M. Cabestany. La Junta de Govern atorga aquest premi com a reconeixement al compromís social.
  • Guardó al Col·legiat Distingit. La Junta de Govern atorga aquest premi com a reconeixement a la trajectòria professional.

A més, en aquesta nit tan especial, els col·legiats amb 25, 50 i 60 anys de vinculació amb el Col·legi seran homenatjats. Enguany també es donarà un reconeixement a totes aquelles persones que portin més de 60 anys col·legiats i no hagin estat prèviament homenatjats.

La vetllada serà conduïda per la presentadora de TV3 Cristina Riba i podrem gaudir de les actuacions a càrrec de la cantant i actriu Elena Gadel, d’un sopar bufet a peu dret  amb degustació de plats freds i calents. Per finalitzar l’acte a ritme de música i ball tot assaborint un refrescant combinat.

Tot preparat per passar-ho bé, conèixer o retrobar-se amb companys de professió i impregnar-se d’una Nit única plena d’emocions i celebració.

Us esperem a La Centenària 1779 el 14 de juny!

Observacions

Com rebrem les entrades un cop feta la inscripció?

Un cop realitzada la inscripció, a l’apartat “Les meves inscripcions”, del mòdul d’inscripcions, trobaràs l’entrada única que inclou a tots els assistents sol·licitats, la podràs descarregar en format pdf i portar-la al teu telèfon o bé impresa.

 

Què inclouen?

Copa de benvinguda, assistència a l’acte central, sopar bufet i barra de combinats.

 

Com arribar-hi

Enguany, el Col·legi proporcionarà un servei d'autocars gratuïts pels desplaçaments a la Masia. L'autocar sortirà de la seu d'ENGINYERS BCN (c/ Consell de Cent,365).
A la tornada, es faran dos parades: a Plaça Espanya i a la seu d'ENGINYERS BCN.

Donada la limitació de places d'aparcament, recomanem l'ús del transport proporcionat pel Col·legi. Si esteu interessats en reservar plaça als autocars, envieu un correu a comunicacio@ebcn.cat amb el vostre nom i cognom, número de persones i telèfon mòbil.

En transport públic
Bus X80 (finalitza servei a les 21.45h)
Bus nits N14-N16 (comencen servei a partir de les 22.30h)

En cotxe
C/ Manuel Carrasco I Formiguera 2
08850 Gavà - Barcelona
Gps Google Maps: 41.300427, 1.998482

Consulta la ruta a Google Maps

This site is registered on wpml.org as a development site.