Preparació a la certificació professional (en línia)

Dates i horaris
En línia
Tipus
En línia
Durada
2h
Lloc
En línia
Proposada per
Serveis Tècnics

Aquest servei ofereix la possibilitat a col·legiats i precol·legiats de seguir les conferències des de dispositiu tant fix com mòbil. Per veure el videostreaming no cal inscripció prèvia.

Més informació

Programa

El Servei de Certificació Professional ofereix aquesta sessió per explicar la certificació professional; prerequisits, tipus d’avaluació, continguts... L’objectiu de la mateixa és que els/les nous/ves candidats/es que vulguin presentar-se a la propera convocatòria de certificació puguin tenir una visió global i precisa de què es requereix, així com la possibilitat de poder preparar-se millor pel procés d’avaluació.

 

Les certificacions acreditades per ENAC segons la Norma UNE-EN ISO/IEC17024:2012 que el col·legi ofereix són: Auditor Cap d'Auditories Energètiques, Projectista/Director Màster en IEBT i Tècnic Especialista en Legalització d'Activitats.

 

Les certificacions acreditades són una eina que aporta confiança al mercat, les autoritats i els empleadors sobre la competència de determinades persones per executar certes activitats. Aquesta confiança s’aconsegueix per mitjà del procés acceptat globalment, d’avaluació i reavaluacions periòdiques de la competència de la persona certificada que recull la norma.

                   

Observacions

La sessió es realitza en línia a partir del campus on-line de Tecnoaula, la podràs fer quan vulguis i tinguis disponibilitat.

 

Un cop facis la inscripció t'enviarem les dades d'accés a la sessió.

This site is registered on wpml.org as a development site.