Seguretat en les instal路lacions el猫ctriques: Innovacions per reduir el risc d’incendis

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
28 de novembre de 2019, a les 18 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col路legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Programa

Si un disseny elèctric segueix els requisits de les normes IEC i els reglaments nacionals i utilitza equips conforme a aquestes normes i reglaments, els riscs d'incendi elèctric per sobreintensitats, sobretensions i el sobreescalfament dels aparells elèctrics han de ser els mínims. Les instal·lacions elèctriques poden deteriorar-se amb el temps, a causa de factors ambientals com la calor i la humitat. A més, el dany pot ocórrer per l'ús o com a resultat de reaccions químiques corrosives. 

A la ponència es considera el risc d'incendi causat per electricitat, a causa de corrents inferiors dels llindars de protecció habitual contra sobreintensitats i es presenten les solucions més innovadores per ajudar a mitigar aquests perills tant en instal·lacions noves com existents. Inclòs les instal·lacions dissenyades correctament poden estar exposades a incendis elèctrics. 

Impartit per

Jaume Rubio, Responsable de Producte de Baixa Tensió de Schneider Electric. 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.