Seguretat estructural a la força del vent (cobertes, paraments), davant les noves instal·lacions d’aprofitament energètic

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
29 de novembre de 2022
De 17 a 18.30 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
1,5 hores
Lloc
En línia
EBCN TV

Programa

Es realitzarà una sessió on s'explicarà com aplicar la normativa actual a causa de la implantació de plaques solars en diferents tipus de sostres. La implantació d'elements horitzontals o inclinats provoca l'augment de càrregues en els sostres estructurals, que es descomponen no només en un augment de la càrrega permanent, sinó també en un augment de la càrrega d'ús i vent.


Aquest increment de càrregues dificulta la verificació de l'estructura existent en una tipologia estructural que no gaudeix d'elevats coeficients de seguretat.
Es tractaran principalment com a tipologia, pòrtics metàl·lics i biguetes de formigó armat.

Impartit per

Gemma Muñoz, arquitecte i arquitecte tècnic. Màster en rehabilitació i restauració, tecnologia de l’arquitectura a l’ETSAB – UPC. Professora i coordinadora del màster MGIC estructures de La Salle - Ramon Llull, professora de construcció d’estructures a l’ETSAB - UPC i arquitecte col·laboradora del CAATEEB. Actualment és sòcia fundadora d’ARGAMASSA, un despatx especialitzat en estructures.

Observacions

Aquest webinar es realitzarà en directe a les 17 h. 

 

S'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i enllaç corresponent per a realitzar la connexió. 

 

Abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat o truca al 93 496 14 20. 

This site is registered on wpml.org as a development site.