T猫cniques de control del soroll industrial

Inscripcions
Inscripci贸 tancada
Dates i horaris
22 de maig de 2019
de 18 a 20:30h
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col路legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Objectius

La jornada estarà centrada en fer un recorregut pels factors que afecten al soroll industrial i les tècniques que s'utilitzen actualment per al seu control. S'analitzarà l'elaboració prèvia de mapes de soroll, tant en interior (RD 286/2006) com en exterior (ISO 14001 - Ordenances - DB-HR CTE). Determinació de fonts de soroll molestes per a l'elaboració d'un pla de control de soroll. Elaboració de projecte acústic de solucions tècniques. Posada en obra de solucions acústiques per al control del soroll. Casos reals on s'han aplicat tant les tècniques d'anàlisi com de posada en obra de solucions.

Programa

  • Presentació de l'empresa Acústica Integral.
  • Descripció breu de la tipologia de materials per a la seva aplicació en entorns industrials.
  • Elaboració de mapes de soroll interiors, per al compliment del RD 286/2006.
  • Projecte acústic de solucions.
  • Elaboració de mapes de soroll exteriors, monitoritzat de soroll. Compliment de les normes ambientals 14001, i Ordenances.
  • Projecte acústic de solucions.
  • Tancament de la jornada amb preguntes per part dels assistents.

Impartit per

Juan Carlos Martín Gil. Enginyer tècnic de telecomunicacions, tècnic especialista en electrònica industrial amb més de 15 anys en el sector del soroll.

Observacions

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20).

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

This site is registered on wpml.org as a development site.