Protecció de dades personals i garantia de drets digitals

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades Personals i Garantia de Drets Digitals, Enginyers BCN, informa: 

Responsable del Tractament: COL·LEGI D’ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE BARCELONA | NIF: Q0870003A | Domicili Social: C/ Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona.

Delegat de Protecció de Dades: ebcn@ebcn.cat   

Finalitat: Les dades seran tractades amb la finalitat de procedir a la cerca dins la Guia de Professionals. 

Legitimació: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l’interessat. 

Destinataris: No se cediran les dades a tercers, excepte obligació legal o autorització expressa. 

Drets que assisteixen a l’interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, al dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament, enviant un escrit a Enginyers BCN, a ebcn@ebcn.cat. Així mateix, tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, en cas d’incompliment per part de l’entitat. 

Conservació: Les dades personals es conservaran mentre duri la finalitat per la que han estat prestades i no se sol·liciti la seva supressió. 

Transferències internacionals de dades: No es fan Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per poder sol·licitar la cerca, en compliment dels nostres processos de seguretat.

ENGINYERS BCN l’informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal

This site is registered on wpml.org as a development site.